Xarxes socials

Beth Fornas exposa al CMC la Unió de Teià.

04-10-2016

L’exposició mostra el fruit de la contínua Recerca artística materialitzada en un recull d’obres on experimenta amb diversos elements que troba a la natura i que modifica i depura, amb una voluntat de recordar l’essència de la vida com un moment fugisser. L’exposició mostrarà un conjunt d’obres escultòriques, compartint espai amb mostres gràfiques, temptejos, proves i dibuixos preparatoris, testimonis d’aquesta recerca constant

Del 7 al 23 d’octubre
Inauguració: divendres 7 d’octubre a les 20h

CMC la Unió
Berenguer Raudors, 3
Teià (Barcelona)

http://www.teia.cat/poble/agenda/detalldelevent/563/-/inauguracio-exposicio-beth-fornas-recercant


Beth Fornas exposa a la fundació Iluro de Mataró.

25-04-2016

Una nova aproximació al treball realitzat per Beth Fornas (Barcelona, 1973) es reuneix ara a la Fundació Iluro de MataróEl treball de l’artista, presentat en un continu de fites, d’inquietuds, transmuta a Seguint el traç. L’exposició, que s’inaugura el dijous 19 de maig, materialitza  una nova aventura.

L’exposició apropa, a més de diverses obres inèdites, un ventall molt complet de la producció de l’artista, successions d’experimentacions, de temptejos i de reptes.

Seguint el traç agrupa tots els vessants de la creativitat i del treball de Fornas. Un conjunt d’obres escultòriques creades des dels anys 90 fins avui comparteix espai amb mostres gràfiques, temptejos, proves i dibuixos preparatoris. És, doncs, una mostra que presenta el treball fruit de la curiositat i de la versatilitat creatives de l’artista, bastida sobre l’eix continu de les diferents etapes: l’exploració de formats i de tècniques buscant la llibertat d’interpretar, la recomposició del món fruit del pensament i la percepció d’allò viscut. Una mirada panoràmica, una visió general que dóna peu  a un nou pas endavant.

Lloc: Ateneu de la Fundació Iluro. Riera 92, Mataró


 21-02-2016

Beth Fornas presenta la seva obra al Museu Monjo

“Silenci llaurat, Sobre pedra immortal, La branca s’acomiada” és el títol de l’exposició que l’escultora Beth Fornas presenta al Museu Enric Monjo (Camí Ral, 30) del 21 de febrer al 10 d’abril. 

Fornas, escultora instal·lada al Maresme, compagina la pràctica artística amb la docència. De sòlida formació acadèmica, s’ha dedicat a l’escultura, servint-se dels seus coneixements en ceràmica i el volum per tractar la matèria amb singularitat. Paisatges, llums i ombres serveixen de punt de partida cap a la realitat i també cap a la introspecció. La mostra neix amb la voluntat de generar una exposició evocadora de paisatges interiors, els que emergeixen de les formes, i que només qui els contempla troba la seva definició. L’exposició es podrà visitar de dimarts a divendres de 17 a 20 h, dissabtes d’11 a 14 h i de 17 a 20 h i diumenges d’11 a 14 h, (festius, tancat).

Podeu veure el vídeo de la inauguració de l’exposició “Silenci llaurat sobre pedra immortal la branca s’acomiada”, del passat 21 de febrer.  Museu Monjo, Vilassar de Mar. Un agraïment molt especial a Visualsomnis, a Joan Poch i als amics del Museu Monjo.

expo-Vilassa2-web